Aktiv maddə: Bordo məhlulu 74%
Formulyasiya: Suda həll olunan toz
Plant Name | Illness Name | Expenses Norm | The time between end use and harvest |
---|---|---|---|
Alma | Dəmgil (Venturiana equalis) | 1500-qr/100-l su Tumurcuqlar qabarma zamanı çiləmə aparılır | |
Şəftalı | Yarpaq qıvrılması (Taphrina delformans) | 1500-qr/100-l su Tumurucuqlar qabarma zamanı çiləmə aparılır | |
Zeytun | Halqalı ləkə xəstəliyi (Cyclocanium oleaqinum) | I-çiləmə: 1500-qr / 100-lt su II-çiləmə: 1000-qr / 100-lt su | |
Ərik | Yarpaq qıvrılması (Taphrina delformans) | 1250-qr/100-l su I – çiləmə: payızda yarpaq tökümündən sonra 625-qr/100-l su II –çiləmə: yazda çiçək tumurcuqları açılmamışdan öncə III- çiləmə: veqetasiya ərzində | |
Pomidor | Fitoftora (Phytoplıthora infestans) | 4 kq/ha 10 gün ara ilə 2 dəfə çilənir | |
Üzüm | Mildiu (Plasmopara viticola) Ölü qol (Phomopsis viticola) | 500qr/100-lt su Zoğlar 25-30 sm olduqda çiləməyə başlamalı və 10-14 gün fasilə ilə təkrarlanmalıdır. 3500qr/100-lt su (qış çilınməsi) 500qr/100-lt su (yay çilənməsi) Qış çilənməsi: Budamadan sonra,gözlər açilmamış yay çiləməsi I – çiləmə: Zoğlar 2- |