Üzüm |
Mildiyö (Plasmopara viticola) |
50 ml/100 l su |
|
Pomidor |
Fitoftora (Phytophthora infestans) |
150 ml/100 l su |
|
Sitrus |
Qəhvəyi Ləkə xəstəliyi (Alternaria alternaria f.s.p. citri) |
250 ml/100 l su |
|
Alma |
Dəmgil (Venturia inaequalis) |
125 ml/100 l su |
|
Armud |
Dəmgil (Venturia pirina) |
125 ml/100 l su |
|
Zeytun |
Halqalı ləkə (Spilocaea oleagina) |
125 ml/100 l su |
|
Ərik |
Yarpaq dələn (Coryneum beijerinckii) |
125 ml/ 100 l su |
|
Gilas |
Monilya (Monilinia laxa) |
125 ml/100 l su |
|
Nar |
Qəhvəyi Ləkə xəstəliyi (Alternaria alternata) |
125 ml/100 l su |
|
Xiyar |
Peronospora (Pseudoperonospora cubensis) |
100 ml/100 l su |
|